Lekkere wijn recepten

Kroepoekje met in pekelvlees gerolde augurk

Ingrediënten

  • kroepoek, naturel
  • pekelvlees ¼ plakje per kroepoek
  • augurken
  • mayonaise
  • kerriepoeder
  • verse koriander
  • granny smith appel

Bereiding:

De hoeveelheden zijn eenvoudig aan te passen aan de hoeveelheid hapjes die nodig zijn. De mayonaise op smaak brengen met kerriepoeder. Reepjes snijden van de augurk en de appel. Dit in een stukje pekelvlees rollen. Rolletje op het kroepoekje leggen. Een beetje kerriemayonaise erop en garneren met de koriander.

Wijn-spijs: Vitteaut-Alberti Crémant de Bourgogne Cuvée Lucien Brut

Bronvermelding: Eten en Wijntips zomer 2014
  Recept downloaden

Vitteaut-Alberti Crémant de Bourgogne Cuvée Lucien Brut

Verfijnde mousserende witte wijn uit de Franse Bourgogne. De geur is licht fruitig en de smaak opvallend zachtdroog. Perfect als aperitief of bij feestelijke gelegenheden.

Marga Merks

"Champagne" all day!

"Bubbels, maak mij ervoor wakker.... Ik hou er van! En het leuke aan deze prachtige mousserende wijn is dat hij gemaakt is van alleen de witte druiven uit de Bourgogne : Chardonnay en Aligoté..." Lees meer

WineLife
WineLife:

Janna: ‘Hier word ik heel vrolijk van. Met honing, jasmijn, hazelnoot en de grotten van Maastricht. Mijn neus gaat in de overdrive en alles komt in de smaak terug. Beeldschone mousse.'

19,85

Vanaf 12 flessen 18,20 per fles

Even geduld a.u.b.