Ingrediënten
Bereiding:
De hoeveelheden zijn eenvoudig aan te passen aan de hoeveelheid hapjes die nodig zijn. De mayonaise op smaak brengen met kerriepoeder. Reepjes snijden van de augurk en de appel. Dit in een stukje pekelvlees rollen. Rolletje op het kroepoekje leggen. Een beetje kerriemayonaise erop en garneren met de koriander.
Wijn-spijs: Vitteaut-Alberti Crémant de Bourgogne Cuvée Lucien Brut
Bronvermelding: Eten en Wijntips zomer 2014Verfijnde mousserende witte wijn uit de Franse Bourgogne. De geur is licht fruitig en de smaak opvallend zachtdroog. Perfect als aperitief of bij feestelijke gelegenheden.
"Champagne" all day!
"Bubbels, maak mij ervoor wakker.... Ik hou er van! En het leuke aan deze prachtige mousserende wijn is dat hij gemaakt is van alleen de witte druiven uit de Bourgogne : Chardonnay en Aligoté..." Lees meer